Skip to main content
Om os

10

By 4. november 2019april 11th, 2021No Comments

Dette blogindlæg kan gøre dig klogere på Tummerum og hvad vi kan tilbyde dig.

10 spørgsmål

Tummerum har eksisteret i et års tid og er udbyder af mystery travel. Skåret ind til benet handler det om overraskelses ophold. Det er et nyt koncept i Danmark, der er ikke et lignende. Derfor er det angsteprovokende og spændende for mange kunder på samme tid. Samtidig melder der sig mange spørgsmål som vi modtaget. Vi får typisk de samme spørgsmål. Så vi har lavet dette blogindlæg og hvis der er flere spørgsmål, eller i trænger til en uddybning, så skriv eller ring, for søren. Vi elsker at få lov til at fortælle om det vi brænder allermest for vores virksomhed.

1. Hvem er I?

Vi er et kærestepar. Jeg, Marie-Louise står i spidsen af Tummerum og får hjælp af min kære kloge kæreste. Vi har startet Tummerum, fordi vi har passion for overraskelser og for Danmark. Vi har forskellige styrker og svagheder. Så vi supplerer hinanden godt. Samtidig er vi sammen gode til at skræddersyge getaways.

2. Hvad er det I tilbyder?

Vi tilbyder to typer af ophold:
Det ene ophold er 1 overnatning, 1 aktivitet og morgenmad.
Det andet ophold er 2 overnatninger, 1 aktivitet og morgenmad.
Det som er særligt er at det er en overraskelse, hvor du hen.

3.Hvorfor skal jeg vælge mystery travel?

Hvis du vil opleve nyt:
Vi ved alle sammen, at hvis du gør det samme som du er vant til, får du de samme resultater.
Det gælder jo også med weekendophold. Hvis I altid tager på de samme weekendophold, opnår I det samme.

Samme indsatser giver givetvis samme resultater.

Hvis I vil udvikle jer sammen som kærestepar:
Hvis vi vil opleve nyt, udvikle os sammen og nå nye højder, så gør vi det ikke, de samme steder, hvor problemerne bliver skabt. Så skal vi flytte os ud.
Fordi, når vi ændre omgivelser, ændrer vi vores hjerne og tankemønstre.

Nye omgivelser kan føre til nye måder at tænke på, være sammen på og udvikle os sammen på.

Hvis I vil opleve spænding sammen:
Derudover det ikke at kende, hvor du skal hen, skærper dine sanser, vi bliver lidt mere skarpe og får næsen væk fra mobilen, for hvad sker der nu, hvor skal vi hen.

Det kan vi opleve sammen, så det er en ny måde at være sammen på.

4. Hvordan fungerer det, hvis jeg vil bestille?

Du går ind på vores hjemmeside, du udfylder et kort spørgeskema og betaler. Derefter skal du ikke gøre mere, vi planlægger alt. Få dage før I skal på weekendophold får I en kuvert, med alt nødvendig information. I får afvide, hvor I skal hen, hvad I skal lave og alt nødvendig information. Vi anbefaler, I på dagen I skal afsted, pakker taskerne, sætter jer ud i jeres bil og åbner kuverten og finder ud af hvor I skal hen. Så er det at kører ud i det blå til jeres getaway.

5. Hvem er vores ophold for?

Det er for kærestepar. Vi har lavet ophold for børnefamilier. Men kærestepar getaways er helt klart, det vi gør os mest i.

6. Hvilke indkvarteringssteder samarbejder I med?

Vi samarbejder med de indkvarteringssteder som vi ser som de bedste. Vi besøgte dem selv og oplevede, hvordan det var at være gæst. Da vi startede Tummerum.

Når vi får nye kunder finder vi det indkvarteringssted som passer bedst til kunderne,  hvad enten det er et sted, vi samarbejder med eller et helt nyt sted. Det kommer an på kunderne og hvad vi mener, ville passe allerbedst til kunderne.

7. Hvilke aktiviteter tilbyder I?

Når vi får en ordre fra en kunderne, får vi altid spørgeskemaet som kunderne har udfyldt. Vi finder de aktiviteter som passer allerbedst til kunderne.

8. Hvorfor skal jeg vælge jer?

Når vi møder folk og fortæller om vores koncept, deler det vandene. Nogle synes, det er et fedt koncept, andre gør ikke. Det er op til dig, at bestemme om du gerne vil planlægge alt selv, når du trænger til et getaway eller om du ser det som en velsignelse at slippe for det.

9. Kender I hele Danmark?

Vi har boet mange steder i Danmark. Samtidig så besøger vi mange steder i Danmark. Så vi kender store dele af Danmark og glæder os til at opleve meget mere af, hvad Danmark har at tilbyde.

10. Hvorfor må jeg ikke vide, hvor jeg skal hen med jeres koncept:

Når du afgiver kontrollen og lader os planlægge. Kan du bruge tiden på andre ting.

Samtidig er der nogle steder  i voksenlivet, hvor du kan tillade dig at blive overrasket og overlade alt planlægningsbøvlet til andre. Det sker til babyshower og polterabend. Men, hvor kan du sammen med din kæreste, lade jer overraske sammen, hvor det kun er jer to. Det kan du nu, når du bestiller hos Tummerum. Her kan I lade jer overraske sammen. Vi tilbyder lidt kækt sagt et voksen kinderæg, I kan åbne sammen.