Skip to main content
Konkurrence

Konkurrence

By 21. november 2019No Comments

Vind et getaway i Danmark

Konkurrence

Nu har du en særlig mulighed for at vinde en præmie. Det er meget simpelt, du skal blot gå ind på siden: https://tummerum.dk/konkurrence/ Her tilmelder du nyhedsbrevet og så har du simpelthen fået et lod i puljen. Konkurrencen varer helt til marts måned 2020.

Mystery Travel

Tummerum er mystery travel, det er lig med overraskelse. Så, når du tilmelder dig denne konkurrence, ved du ikke helt hvad du vinder. Det er der jo usikkerhed ved, men samtidig opstår der en spænding. Og, så slipper du får alt planlægning og skal blot nyde dit getaway. Denne konkurrence er for dem som er til de løsninger som gør alt nemmere, ligesom take-away mad. Samtidig skal du naturligvis kunne lide overraskelser.

Vores koncept

Tummerum planlægger og skræddersyer getaway, som kunde skal du blot gå ind Tummerum, udfyld spørgeskemaet og så planlægger vi alt. Du er altid sikret overnatning, morgenmad og en aktivitet. I konkurrencen kan du således vinde en overnatning, morgenmad og en aktivitet for to personer over 18 år.

Hvorfor Mystery Travel – prøv noget nyt.

Mystery Travel er for jer, hvis I gerne vil opleve noget nyt.

Hvis I selv tager på kærestetur i Danmark, tager I måske de samme steder hen og oplever de samme ting. Og hvis I gør det samme som I er vant til, får I de samme resultater.

Så hvis I vil opleve nyt på jeres weekendophold i Danmark, så er Mystery Travel noget for jer. Samtidig, hvis I ikke kan lide weekendopholdet kan I blive sure på os og ikke hinanden.

Hvorfor Mystery Travel – udvikling og spænding

Vil I gerne udvikle jer sammen som kærestepar og opleve nyt. Hvis man gerne vil udvikle jer sammen og i en ny retning. Skal man flytte sig eller nå nye højder, så gør vi det ikke, de samme steder, hvor problemerne bliver skabt. Vi skal flytte os ud. Når vi ændrer omgivelser, ændrer vores hjerne og tankemønstre sig også.

Nye omgivelser kan føre til nye måder at tænke på, være sammen på og udvikle os sammen på.

De fleste oplever ikke særlig meget spænding i hverdagen. Det kan man opleve med mystery travel. Endvidere det ikke at kende, hvor du skal hen, skærper dine sanser. Vi bliver lidt mere skarpe og får næsen væk fra mobilen, for hvad sker der nu, hvor skal vi hen. Og får et nærvær sammen og det er en ny måde at være sammen på.

Teaser for konkurrence

I vores spørgeskema kan I udfylde om I er til action, afslapning, natur, kultur eller gastronomi. Så vi kan imødekomme jeres ønsker.

Konkurrencen er indenfor naturområdet, så du skal kunne lide vand og friluftslivet. I skal have egne soveposer med og kunne lide at sove i det fri, på en helt unik måde, den eneste af sin art i Danmark. I skal kunne tage afsted fra 6 juni til den 7 juni 2020. Det er i Nordjylland og I skal selv stå for transporten og benzinen. Men så er I sikret en oplevelse sammen og kvalitets tid sammen for to personer. Der er en helt særlig ildsjæl som vil guide jer igennem oplevelsen og som I vil kunne stille spørgsmål til, hvis der er det mindste.

I er sikret en overnatning, en aktivitet og morgenmad. I skal selv sørger for alt derudover mad og alt andet.

Hvorfor skal du deltage

I kan sikre jer en særlig oplevelse og få lov at sove et sted, som er et unika i Danmark, samt få en livsbekræftende oplevelse med en ildsjæl.

Det koster jer et par klik og tilmelding til nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet får I cirka en gang om måneden. Nyhedsbrevet indeholder selv sagt nyheder. Til januar vil vi udvide vores koncept med endnu en mulighed for at komme på weekendophold med særlige rabatter. Du kan være den første til at få store og små nyheder om Tummerum. Der bliver ved med at udvikle sig og vil fortsætte med det.

Kommentér på dette indlæg