Afklaring af spørgsmål

For at gøre det nemmere for dig at få svar på eventuelle spørgsmål, har vi her samlet dem

vi oftest får. Er der stadigvæk noget du er i tvivl om, er du naturligvis velkommen til at skrive en

besked eller ringe.

Her er de oftest stillede spørgsmål

For at gøre det nemmere for dig at få svar på dine eventuelle spørgsmål, har vi her samlet dem vi oftest får. Er der stadigvæk noget du er i tvivl om, er du naturligvis velkommen til at skrive en besked eller ringe.

Hvad er Tummerum?

Tummerum ApS er et rejseformidlingsbureau som planlægger din 2-eller 3-dags weekendtur/ophold i Danmark – destinationen er en overraskelse som vi bestemmer 😉

Vores mission er at skabe en unik og anderledes oplevelse som skiller sig ud fra et ordinært weekendophold.

Hvor bliver jeg sendt hen?

Godt spørgsmål! Det kan vi jo desværre ikke fortælle dig, for så ville alt spændingen være forsvundet. Men vi håndplukker de bedste steder, hoteller, lokationer, aktiviteter og små perler rundt om i Danmark, som vi gerne vil have du skal opleve.

Hvornår og hvordan?

Du udfylder de specifikke afrejsedatoer som I kan tage af sted på, når du køber opholdet på siden her. Disse følger vi til punkt og prikke og sender jer ikke afsted på andre datoer. Har du særlige ønsker til hvornår på dagen I vil rejse eller checke ind, så skal du blot nævne dette i kommentarfeltet ved checkout.

Kort før afrejsetidspunktet sender vi dig en e-mail som indeholder din destination og kort opholdsguide med instrukser, aktivitet, inspiration og info.

Hvad hvis jeg ikke vil derhen, hvor I sender mig?

Forhåbentligt er det ikke tilfældet. Vi ved, efter at have rejst og boet i hele Danmark, at rigtig mange byer har så utrolig meget at tilbyde. Vi holder et åbent sind/mindset og opfordrer dig til at gøre det samme. Vi er sikker på, at vi vil kunne tilbyde dig nogle skjulte skatte lige meget hvor du skal hen. Måske forelsker du dig i en by eller et sted som du ikke kendte til tidligere eller havde besøgt.

Inkluderer budgettet både mad og aktiviteter?

Vi garanterer at dit køb dækker indkvartering, morgenmad samt minimum én aktivitet.

Herudover anbefaler vi andre gode aktiviteter, steder at se, restauranter at prøve mv.

Vigtigt er at bemærke er, at vi ikke dækker alle udgifter til alle aktiviteter og restaurantbesøg.

Inkluderer mit budget transport?

Nej, du skal selv sørge for transport – herunder selv dække udgifter til benzin eller andre transportmidler.

Hvornår kan jeg senest booke min rejse?

Jo tidligere du booker desto bedre. Jo mere tid vi har til at planlægge din tur, desto bedre deals kan vi skaffe til dig. Du kan senest booke din tur op til fire uger før afrejse. Dette er grundet at vi har brug for tid til at garantere ledig indkvartering, aktiviteter mv.

Hvad hvis noget går galt mens jeg er afsted på tur med jer?

Vi er der for dig! Du er altid velkommen til at ringe og skrive, det meget vigtigt for os at du får den bedst mulige tur og hvis vi kan hjælpe med stort eller småt, vil vi hellere end gerne det.

Dog er det vigtigt at nævne, at det er din egen forsikring som skal dække evt. personskader eller ulykker som måtte opstå på turen. Både på dig selv eller på andre personer eller genstande. Det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Kan jeg bringe mit dyr med mig?

Du kan tage din hund med, mod et gebyr. Det er et forskelligt gebyr alt afhængigt af hvilket indkvarteringssted som der er tale om. Skriv det ind i spørgeskemaet, du ønsker din hund med, så finder vi ud af det.

Hvordan fungerer betalingen?

Der betales online med kreditkort (Visadankort eller Mastercard). Ellers med mobilpay direkte, tag kontakt, så finder vi ud af det.

Kan min rejsemakker/partner og jeg betale separat?

Desværre, vi behøver én samlet betaling pr tur.

Hvor lange er opholdene?

Vi tilbyder to slags ophold: 1 overnatning og 2 dage eller 2 overnatninger og 3 dage.

Hvad hvis jeg gerne vil afsted i hverdagene?

Intet problem. Du kan sagtens bestille dit getaway i hverdagene.

Hvad hvis min e-mail bliver væk?

Det er ikke et problem. Du skal blot tage kontakt til os.

Gavekort og gyldighed?

Du skal være opmærksom på, hvad vores turer minimum koster, så modtageren af gavekortet skal betale den eventuelle difference, hvis du giver et gavekort på mindre end hvad vores turer koster.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen

Modtag inspiration til lokale oplevelser og gode tilbud

Vi har respekt for dit privatliv, og spammer ikke

* skal udfyldes