Om os

Vi elsker at rejse og håber, vi kan få lov til at se mere af hele verden!

Men Danmark er vores hjerte mest nær. Vi er født og opvokset her. Samtidig har vi boet mange steder i Danmark: I Nordsjælland, i Odense, i Aarhus og i Aalborg. Lige fra vi var helt små, har vores forældre lært os at bruge byens og oplandets muligheder. Det vil sige alle de steder, hvor vi har boet, har vi udnyttet områdernes bedste madsteder, museer, natursteder, afslapningsmuligheder, shoppesteder, aktionsmuligheder, kulturtilbud og barer.

Derfor kender vi mange skjulte skatte i Danmark. Den passion og viden om Danmark, vil vi meget gerne dele med dig, alle de muligheder som Danmark tilbyder – hvad end det er kultur, mad, action eller afslapning.

-Marie-Louise Rasmussen, stifter og leder.

Mere om Tummerum, vores passion for overraskelser og weekendophold:

Jeg grundlagde i 2019 Tummerum. Fordi jeg elsker weekendophold, oplevelser og overraskelser. Jeg har altid elsket at overraske med kæresteture og weekendophold. Glæden i den andens øjne, når overraskelsen bliver afsløret er magisk. Jeg overrasker primært til fødselsdage eller mærkedage med overraskelsesture, gode musikoplevelser og fantastisk mad. Jeg elsker at give min kæreste en oplevelse, som vi kan dele sammen og som bliver et særligt minde – mere end hvis vi gav hinanden et par underbukser eller en sweater.

Inspirationen til konceptet kom fra USA:

Samtidig så jeg konceptet i USA, hvor det er populært med overraskelses weekendophold. Så jeg tænkte hvorfor ikke også give danskerne mulighed for at blive overrasket og forsøge at flytte dem lidt ud af deres comfortzone.

Nu er der kommet flere til og vi er et lille team som sender kunder afsted på weekendophold og tilbagemeldingerne er meget positive.

Mange af vores kunder elsker ligesom os også overraskelser. For eksempel kunden Nathalie, som en anden Egon Olsen, lagde en plan med at overraske sin mand med en kærestetur. Så de kunne få mere kvalitetstid. Nathalie vidste manden var vild med natur, så hun vingede friluftsliv og naturoplevelse af da hun bestilte turen, og var vildt spændt på at se hans reaktion og hvad de skulle lave. De endte med en tur til Hobro, hvor de skulle ro i kajak på fjorden og ud og vandre på Panorama-ruten. De syntes begge at det havde været en fantastisk tur og de bestilte senere en tur mere.

Personlig planlægning:

Vi planlægger hver eneste tur fra start til slut, booker og anbefaler. Vi kreerer en fuld rejseplan og vi er altid tilgængelig i tilfælde af, at de rejsende løber ind i problemer.

Før planlægningen begynder, kigger vi grundigt det spørgeskema igennem som kunderne har udfyldt omkring interesser og ønsker. F.eks. om de er til storby eller natur, wellness eller adventure samt hvilke steder som de tidligere har besøgt.

Ud fra svarene arrangerer vi overnatning og oplevelser som bedst muligt matcher deres profil og ønsker. Så vi får skabt en særlig oplevelse for to.

Grunden til at det blev Danmark er:

Vi prøver at gøre det så personligt som muligt. Vi finder unikke oplevelser rundt om i Danmark som passer til den enkelte kærestepars behov og ønsker. Danmark er på den måde et fantastisk land, fordi der er så mange ildsjæle som gør alt for at deres kunder har en god oplevelse. Det er dejligt at være en del af et land, hvor de personer som har oplevelser og viden, elsker at dele ud til kunder og det er heldigvis, både når det gælder naturtyperne, spa-og wellnessguruerne, madørerne og kulturkenderne.

Tummerum er for dem som elsker eventyr, oplevelser for to, kvalitets tid, weekendophold overraskelser og oplevelser – og som ved at Danmark har mere at byde på end man lige regner med.

Hvis du vil læse endnu mere om Tummerum og Mystery Travel, så gå ind på vores blogindlæg: https://tummerum.dk/10-spoergsmaal-om-os/10-spoergsmaal-og-10-svar/

Modtag inspiration til lokale oplevelser og gode tilbud

Vi har respekt for dit privatliv, og spammer ikke

* skal udfyldes