Skip to main content
Kampagne november

Spar

By 10. november 2019april 11th, 2021No Comments

Spar tid og penge hele november

Kære mand, spar 30 procent på gavekort, se mere på: https://tummerum.dk/movember/

Er du i tvivl om du skal købe, så kan du her læse om et gavekortkøb, sidste jul.

Orange

Oplevelser og overraskelser     

Er du kæreste med hende som ønsker sig oplevelser? Det er Jonas i hvert fald. Derfor besluttede han sig i december 2018 at give sin kæreste et gavekort til Tummerum. På den måde var de sikret en unik oplevelse sammen. Og Jonas behøvede ikke engang at bruge tid på at arrangere turen.

Jonas fik gavekortet gennem hjemmesiden og således var julegaven til kæresten sikret – og han var meget spændt på hendes reaktion.

Jonas’s kæreste Michelle blev meget overrasket til jul og synes det var anderledes og spændende at de begge ikke vidste hvor de skulle hen.

Ebeltoft

Efterfølgende kunne de fælles gå ind og udfylde Tummerums spørgeskema. Der fastlægger deres interesser og bestemmer fundamentet for deres tur – såsom om det skal være kulturel sightseeing, afslappende retræte, eller actionpacked naturliv.

Før afrejse modtog de en fysisk konvolut, der ind holdte alle nødvendige oplysninger. De åbnede konvolutten sammen og fik dermed forløst spændingen, da de fik at vide, hvor de skulle hen. Destinationen var Ebeltoft Djursland som ingen af dem tidligere havde besøgt.

Ebeltoft

De fandt ud af at Djursland rent faktisk havde meget mere at byde på end de havde forventet. De var blandt andet i et stort spa- og wellnesscenter, hvor de rigtigt kunne slappe af og koble af sammen. Og senere en tur i Mols Bjerge på en guidet fugletur, hvor de i pakkelisten havde fået at vide at de skulle medbringe kikkert. En sjov og anderledes oplevelse, som de aldrig selv ville have fundet på, men som blev noget de kunne grine af sammen.

Hvorfor skal du vælge Tummerum                                                                                     

Du skal vælge Tummerum, hvis du er typen, der ikke elsker at bruge timer på at finde de bedste weekendopholdsmuligheder. Men gerne vil bruge din tid på andre ting som du synes er sjovere. Samtidig skal du kunne lide overraskelser.
Du skal kunne se fordelen i at kunne gå og glæde dig til at åbne Tummerumkuverten og finde ud af hvor du skal hen. Det er nok en skræmmende tanke for de fleste, men der er samtidig noget forløsende og rart ved at afgive kontrol og overlade det til andre. Den tilbagemelding har vi i hvert fald fået fra vores kunder. Se gerne vores anmeldelser på vores hjemmeside: https://tummerum.dk/

Nemme løsninger

Det bliver mere og mere en del af vores hverdag, at vi får muligheden for at vælge den lette løsning. Det er både på madfronten, med alle de fantastiske bude som kommer med mad til os, på indkøbs fronten, hvor vi igen får det leveret. Nu kan du inden for weekendophold vælge den nemme løsning.
Det handler om i en travl hverdag at tage for sig af de tilbud som er for at gøre det hele lettere.
Vores tilbud er den nemmeste vej at skabe plads til et skræddersyet weekendophold. Så det hele ikke bliver hverdag, tøjvask og rutine. Husk dig, selv og hinanden inden hverdagen spiser jer😊

Du får

Et getaway med en du holder af, uden at det koster dig en bondegård. I kommet et sted hen, hvor I ikke har været før, og oplever nyt. I kan samtidig trygge slappe af, for alt er planlagt for jer. I skal blot sætter jer ud i bilen, få udløst spændingen omkring, hvor I skal hen og kører afsted. Det er planlagt, hvor I skal bo og en plan for hvad I kan lave under hele opholdet og en aktivitet som er skræddersyet til jer.

Er det også noget for dig? Men har du stadig spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at tage kontakt til mig, så vil jeg hellere end gerne tage en snak.

 

Hvis du har lyst til at købe et gavekort, så tryk her: https://tummerum.dk/movember/