Mere om Tummerum-oplevelsen

Overraskelses getaway for hele familien i Aarhus

”Min familie og jeg er netop hjemvendt fra det mest fantastiske weekend ophold på Sabro Kro, nær Aarhus. Min mand og jeg prioritere “OS TO” tid ret højt, men i denne weekend havde vi valgt at tage ungerne med på en overraskelses getaway.

I forhold til vores program, skulle man tro at de kendte os. Der var taget højde og hensyn til os alle. Turen var timet og tilrettelagt og indeholdt pr døgn en aktivitet, en overnatning, samt morgenmad på hotellet. Det er absolut ikke sidste gang vi rejser med Tummerum, for hos dem er alt muligt.

Vi har haft nogle vildt fede dage fyldt med nærvær, overraskelser, hygge, lækker mad og afslapning. En varm anbefaling til Tummerum herfra. Både som par, men ihverfald også som familie… så ta da lige og spring ud i det. I skal ikke sørge for noget selv, I skal bare møde op og nyde opholdet og hinanden”

Læs hele historien om Josefines tur med Tummerum på hendes blog

  • Josefine V.

Fantastisk tur til Ærø

”Vi havde en fantastisk weekendtur til Ærø med Tummerum. Det var rigtig spændende fordi vi først nogle dage før vidste hvor vi skulle hen.

Turen startede med en dejlig færgetur fra Faaborg til Ærø. Vi boede skønt midt i Ærøskøping “På torvet”. Vi fik simpelthen den mest lækre fiskeanretning til frokost.
Tummerum havde arrangeret byvandring med lokal guide som viste sig at være en stor oplevelse. Bl.a. så og hørte vi om den smukke arkitektur i byen med skønne charmerende huse og brostensgader.
Dagen sluttede med et lokalt måltid aftensmad på restaurant Spiseriet. Karismatisk og sød ejer som fortalte historier om stedet.

Vi kan helt klart anbefale Tummerum til andre som ønsker en anderledes og spændende weekendtur, hvor man ikke selv behøver at stå for planlægningen.”

  • Inger Birgith A.

Overraskede manden med friluftstur ved Mariagerfjord i Hobro

”Kære Marie Louise.

I er simpelthen det vildeste team.

Alt gik efter Egon (Olsens) plan, og takket være et hemmeligt rum i bagagerummet, og en tur med hunden, fik jeg pakket uden han opdagede det – ham min mand, der blev fuldstændig overrasket, og ellevild over programmet. Han var så klar på eventyr, og synes også at i har det fedeste koncept.

Carsten, som i havde sat os i stævne med, var en sjældenhed. Han var simpelthen fantastisk at være på tur med – Skøn oplevelse. Han tog sig ekstra tid til at vise, og fortælle om byen, og viste os ting, han synes vi skulle se. Ham skal i passe på som kontakt – virkelig guld.

Kanogården taler for sig selv. Hold nu op et lækkert natursted. Alt spillede bare.

Tak for det sindssygt høje serviceniveau i kører. Vanvittigt.”

  • Nathalie H.

Tiltrængt getaway-weekend på Læsø

“Forventningsfulde og lidt bekymrede tog vi på tur med Tummerum, men bekymringerne var fuldstændig unødvendigt. Vi endte på Læsø, det fineste sted i virkelig smukke opgivelser med meget nærværende personale og et køkken som leverede noget af det bedste mad vi til dato har fået. Vi havde vores to drenge på 1 år og 3 år med, og de nød det hele lige så meget som os.

Læsø var fantastisk, og de anbefalinger Tummerum havde lavet passede perfekt til vores familie. Så både store og små nød virkelig weekenden. Som så mange andre kvinder er jeg ikke god til at ligge ansvaret/planlægningen fra mig, så det var lidt grænseoverskridende at skulle gøre det, men det var det hele værd og viste sig at være en kæmpe frihed.

En varm anbefaling herfra.”

  • Mette N.

Kærestetur

“Rigtig god oplevelse for min kæreste og jeg – vores ønsker blev opfyldt og det var spot on i forhold til det vi havde håbet på!

Lidt skræmmende at lægge planlægning af sit getaway i hænderne på andre, men det kan vi trygt gøre hos Tummerum igen en anden gang!

  • Jonas P.

Overraskende vandretur med fårehyrde

Kære Marie Louise og Jens.
Vil lige fortælle at vi havde en dejlig tur til Børkop og start med fårehyrde. Vi var overraskede og havde ikke selv fået bestilt denne skønne tur. Vil derfor sende denne mail for at skrive tak for en sjov, anderledes og god oplevelse.

Vi nød det hele og har fortalt flere af vores venner om jeres koncept. Håber at der er flere af dem vi kender som med tiden finder på at bestille hos jer. Vi fik en skøn tapas i Børkop om aftenen og nød det hele. Tak

  • Kh Kristian og Iben.

Fårehyrde tur

En helt fantastisk tøsetur i det bedste selskab

Vi tog igår afsted på en hyggetur uden at vide hvorhen og hvad vi skulle, turen var arengeret af @tummerum.dk ! Vi endte først i Hillerød hvor vi shoppede og spiste frokost før vores planlagte aktivitet som var en lækker ansigtsbehandling 👏🏻 efter lidt mere shopping og en drikkepause, gik turen mod vores BnB i Vejby ! Super hyggeligt og idyllisk sted! Aftenen brugte vi i Tisvildeleje hvor der var musik og festivalstemning og lækker mad på en restaurant 🤩 idag kørte vi til hyggelige Gilleleje før vi lige afsluttede vores tur med at slippe ud af junglen i et sjovt escape room! Og så endte vi på ugens top 4👏🏻💪🏻

  • Mia L.

Mega sjovt

Hej !

Undskyld den lange svartid, men vores tur var helt fantastisk! Vi
havde faktisk selv kigget på det bnb i valgte til os, så det kunne
ikke være bedre 🙂 og Vikingemuseet samt Roskilde havde vi aldrig
selv kunne finde på, og det var mega sjovt. Så mange tak for en
fantastisk overraskelses tur og vi har givet jer vores varmeste
anbefalinger til venner og bekendte 😊

  • Daniel L.

Tak for en god oplevelse

Hej Jens og Marie-Louise,

Vi havde en fantastisk god tur, tak for en god oplevelse 😁
Elisabeth har også tagget jer i en post på Instagram, men kan I se denne, når hendes konto er privat?

Var hyggeligt at modtage både ledetråd, folder omkring turen samt quiz. En god måde at bygge spændingen op, og samtidigt give os mulighed for at forberede os.

  • Steffen A.

Det var simpelthen så hyggeligt!

Hej Marie-Louise

Jeg sad lige og tænkte på at skrive til jer.
Det var simpelthen så hyggeligt! Skydningen var super sjovt og godt
forklaret. Rødvig er den hyggeligste lille by og ferielejligheden var
upåklagelig. Jeg har tænkt mig at anbefale jer til andre for det var
virkelig fedt! Mange tak!

  • Monique R.