Skip to main content
2020Rejser i 2020

Rejs 2020

By 14. december 2019marts 8th, 2021No Comments
Kampagne

Rejs i 2020  

Jeg faldt over en interessant artikel på LinkedIn. Med overskriften: “Rejsen væk fra brug-og-smid-væk-ferie”. Blev jeg interesseret og måtte læse videre.

I artiklen bliver professor Flemming Sørensen introduceret. Han forsker i nye veje til at skure op for mere bæredygtig turisme.

Han beskriver, at der vil ske noget i hvordan vi rejser i 2020.

Han skriver: “Der er en tendens til, at mange i stigende grad opsøger rejser, hvor tingene gøres langsommere, forbruger mindre og engagerer sig mere og måske i højere grad kommer ind under huden på et sted”.

Artiklen beskriver videre: “Det hedder slow tourism, og filosofien er, at jo langsommere oplevelser vi får, jo dybere er de også. Det er et alternativ til at ræse rundt og købe løs. Måske kan en cykelferie på Møn være lige så givende som et krydstogt i Middelhavet. Men det kolliderer med den traditionelle tankegang i turistindustrien, som lever af at få os til at rejse langt væk og opleve mere i et stadigt hurtigere tempo”.

Tummerum

I Tummerum elsker vi at rejse og håber, vi kan få lov til at se  alle dele af verden. Men vi er bevidste om ligesom alle andre at flytrafik ikke er godt for klimaet og vi skal begrænse det. Så det er godt at vi kan krydre de lange ture til udlandet og varme himmelstrøg, med korte ture i alsidig Danmark. Og da vi startede Tummerum, var det også for at vise hvor meget Danmark kan, vi har simpelthen så meget passion og kærlighed til Danmark. Vi har boet i Nordsjælland, i Odense, i Aarhus og i Aalborg. Vi synes det er en skam kun at tage til udlandet og det er en skam at nogle kender mange lande langt væk fra bedre end Danmark. Du må ikke gå glip af Danmarks madsteder, museer, natursteder, afslapningsmuligheder, shoppesteder, aktionsmuligheder, kulturtilbud og barer. Der er mange skjulte skatte i Danmark. 

Vi elsker at vi i Tummerum må dele passion og viden om Danmark – hvad end det er kultur, mad, action eller afslapning.

Hvordan vil du rejse i 2020 – her er lidt inspiration

I 2020 kan du således for eksempel rejse rundt i Danmark. Artiklen anbefaler at tage ud i den danske natur og opleve den. Det synes vi jo er en fremragende idé. Danmark har simpelthen så mange smukke naturoplevelser og du kan gå all in på naturen og bo der for eksempel i træhytter i træerne eller på vand eller i de mange sheltere rundt i Danmark. Hvis du vil gå halv in, så kan du bo med naturen rundt om dig for eksempel i Rebild bakker på Comwell Rebild Bakker. Her kan du kører på mounitainbike i Rebildbakker og du kan selv gå i bakkerne og nyde fårene og alt det smukke natur. Du kan også på helt ude af naturen og tag ud i den, for eksempel på guidede ture og de er rimelige billige! Der er både fugle ture og guidede ture i prisbelønnet terræn. Det gælder over hele Danmark at du kan få fantastiske naturoplevelser. Hvis du vil have et godt fif, så ring eller skriv.