Skip to main content
Tilbud

50 minutters massagetilbud til kun 299 kr

By 10. maj 2020marts 8th, 2021No Comments
Tummerum massage

Få en velfortjent professionel massage efter dit behov

Alt imens Danmark er ved at åbne op igen efter Covid-19, er vi nu også klar til at introducere vores første oplevelsestilbud som er et skridt mod vores kommende tilbudsside.  Denne uges tilbud er en dejlig professionel kropsmassage på 50 minutters varighed til kun 299 kr – inklusiv en lille pakke fra Tummerum. Selvfølgelig helt i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger.

Hvem, hvad og hvor?

Hvis du har set Løvens Hule kender du med stor sandsynlighed til virksomheden bag denne ugens tilbud. Gennem et unikt samarbejde har vi fået fingre i et tilbud der giver dig velvære og ro i kroppen.  Du kan nemlig få 50 minutters velfortjent massage af en uddannet massør for kun 299 kroner. Så er du lidt anspændt i kroppen, har en hovedpine der driller eller har du bare sidder lidt for meget ved hjemmekontoret, er det nu du skal slå til.  Som en del af tilbuddet vil det blive aftalt hvad netop du har brug for, så massagen skræddersyes efter dine behov.  Vi gør opmærksom på, at der er få massager tilgængelig.
Raskrask massage
Tid og sted
Tilbuddet finder sted i Aalborg Øst den 28.maj fra kl. 15.00 og frem. Den præcise adresse bliver oplyst efter køb.
Så nemt er det
Det eneste du skal gøre for at få fingre i dette lækre tilbud er at følge de tre trin, men skynd dig inden den sidste massage er væk!
Der vil løbende komme flere unikke tilbud op på vores tilbudsside. Det kan være et hotelophold, en massage eller måske virtual reality. Det er aldrig til at vide, hvad vi kan finde på, så husk at hold dig opdateret her i nyhedsbrevet eller på hjemmesiden.