Skip to main content
Tilbud

Getaway med comfort og lækkerhed, men til en rigtig god pris.

By 18. maj 2020marts 8th, 2021No Comments

Tilbud

Ved du ikke hvor du skal på sommerferie henne eller vil du gerne have et getaway i sommerferieperioden, som ikke ruinerer dig. Så læs med. Vi har nemlig en helt særlig pris som du kun finder hos os.

Det betyder for dig, at du lige nu kan glæde dem, du elsker allermest og invitere din kæreste, vendinde, ven, mor, far, bror eller søster på skønt ophold. Det bedste af det hele er du får en overnatning og en dejlig morgenmad for kun 550 kroner. Se tilbuddet her og bestil: https://tilbudsside.tummerum.dk/

Sommeren 2020

Sommeren 2020 bliver ikke som sommeren 2019, den bliver helt sin egen. Status er lige nu, at vi alle sammen, så småt er ved at starte op igen, med forsigtighed og respekt for situationen. Der er dog stadig meget vi fortsat ikke kan som at gå i fitness center eller være helt sikkert på at vi kan komme på sikker og tryg sommerferie i Italien eller Egypten. Et alternativ til sommerferien i år kan være en eller flere som getaways rundt i Danmark.
Lige nu har vi et tilbud på et ophold i Middelfart på en overnatning og morgenmad for 2 personer til en pris, der aldrig har været så lav før og hellere ikke bliver det igen. Du får en overnatning på et dejligt hotel. Derudover har Middelfart masser af muligheder for oplevelser, hvad enten du er til natur, action, mad og drikker, wellness eller kultur.

Naturen

Lige udenfor hotellet er en smuk udsigt til vand og broen, tip om aftenen kan du nyde udsigten til broen og så bilen farer forbi i smukt lys, mens du sidder og slapper af og ikke er en del af ræset.

 

Action

Bridge Walking, her får du simpelthen en oplevelse, du sent vil glemme, at gå så højt oppe på en bro og se broen fra en helt ny vinkel, giver kriller i maven og gør man virkelig kan mærke man lever.

Mad og drikke

Der er nogle virkelige hyggelige cafeer i både Middelfart og Frederikshavn, som får tænderne til at løbe i vand. Her er god mad til rimelige penge, samtidig er der lidt for en hver smag om du er til burger eller salat eller noget tredje. Du får oveni toptunet cafemad, lækre cocktails eller en kold special øl.

Wellness

Der er muligheder, hvad enten du er til wellness i deluxe enden eller lidt mere svømmehal med et luksus tvist, det er ikke i Middelfart, jeg synes der er de bedste muligheder, men begge dele ligger cirka en halv times kørsel væk.

Kultur

I og omkring Middelfart blomster kultur og kunst, det skønne ved kunst og kulturscenen her, er at det ikke tager sig selv for højtideligt og almindelig mennesker kan følge med. Det bliver ikke for meget og man bliver ikke hægtet af, man har faktisk real chance for at blive bevæget, rørt, foragtet eller sur som almindelig dødelig og det er noget jeg sætter særlig pris på ved kunsten. Plus er der virkelig meget forskelligt, det store udvalg gør at både kæresteparret, børnefamilien og andre, kan blive godt underholdt af kunstscenen i Middelfart og omegn.

Skræddersyet

Hvis du bestiller en voucher hos os, får du samtidig en lille folder skræddersyet til dig om hvad netop du skal se og opleve i Middelfart efter dine interesser. Samt ideer til hvor netop du bør spise, alt efter hvad du allerbedst kunne tænke dig at spise og prisrammen for det. Vær opmærksom på at voucheren gælder fra 29.06.2020 -09.08.2020.

Tak for du læste med:)