Skip to main content
Tilbud

Tilbud

By 5. februar 2020marts 8th, 2021No Comments

Sådan kommer du endnu billigere afsted på weekendtur

Kom med til lanceringen af et nyt tilbudskoncept

Som noget helt nyt lancerer vi tilbudskonceptet ‘Last Minute’, hvor du kan få adgang til gode tilbud på weekendophold i det danske land. I den forbindelse byder vi på en aften med mad, hygge og muligheden for at vinde en fantastisk præmie. Vi sætter nemlig et weekendophold på højkant fra vores ‘Last Minute’-tilbudskoncept. Vores tilbudskoncept tager, ligesom vores andre weekender afsæt i mystery travel, så din weekend stadig får en snert af mystik, spænding og gode overraskelser.


En aften i godt selskab

Vi starter aftenen med at fortælle om os og konceptet. Efterfølgende vil der være lidt godt til ganen, hvorefter vi slutter aftenen af med en quiz, hvor du kan vinde et getaway  til en hemmelig lokation i Danmark.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med det nye koncept, som kan sikre danskerne specielle getaway-pakker til særlige gode priser. Vil du være en del af dette fra starten, så skrive en mail på info@tummerum.dk og kom med den 27. februar kl. 17.00. Der er begrænsede antal pladser, så skynd dig at melde dig til.

 

Kan du ikke komme den 27.februar? Så frygt ej, du har stadig mulighed for at modtage tilbud til getaways i Danmark til priser du simpelthen ikke kan sige nej til. Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev (tilmeldingsblanketten finder du nederst på siden) og så vil du løbende få de bedste tilbud sendt lige til din indbakke.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften med mulighed for et getaway i skønne Danmark.

Adressen:
GrowAAL East
Fredrik Bajers Vej 300
9220 Aalborg Ø.

Tidspunkt for eventet:
Torsdag den  27. februar 2020, kl. 17.00-19.30


Du kan stadig komme afsted på din klassisk mystery weekend.

Det er altid godt med en suverænt tilbud i ny og næ, men drømmer du om et skræddersyet weekendophold med et twist af mystery travel kan du til enhver tid booke den klassiske tummerum-løsning. Her vil vi skræddersy weekenden efter dine ønsker og behov. Skal du måske fejre at vinterrengøringen er overstået, at ungerne er fløjet fra reden, at januar-kuren er et overstået kapitel eller noget helt fjerde, så er vi altid klar til at planlægge din weekend.

Vi har før sendt rejseglade danskere afsted på weekendture og de vender altid retur fra deres weekend med et smil på læben. Vi elsker det. Det er derfor vi er her; for at skabe de perfekte rammer for dig og dine kære, hvor I kan få nogle fantastiske minder uden alt bøvlet med planlægning.