Skip to main content
Weekendophold og kategorier

Hvilke weekendophold og kategorier kan vi tilbyde

By 25. november 2019No Comments
Lille billede om os

Hvilke weekendophold og kategorier kan vi tilbyde:

Vi vil gerne forklarer, hvad det er, du kan købe hos os. 

Du kan få to pakker hos os.

 

Pakke 1:

HVAD ER INKLUDERET?

1 overnatning

1 Morgenmad

1 Aktivitet

Uddybende:

Alle budgetter garanterer overnatning hos et af vores hotel- eller bed & breakfast-partnere. Vi har gjort os umage med at vælge de overnatningssteder i Danmark som vi synes er allerbedst.

Morgenmad, den varierer fra sted til sted og det er ikke standard.

Aktiviteten er skræddersyet efter dine interesser som du har indtastet i spørgeskemaet: https://tummerum.dk/vare/par-tur/.

Pakke 2:  

HVAD ER INKLUDERET?

2 overnatninger

2 Morgenmadsserveringer

1 Aktivitet

Uddybende:

Vi kan ikke fortælle hvad vi sender jer ud på, fordi det er mystery travel, så vi kan ikke fortælle hvad I skal og hvilke aktiviteter I skal ud på. Men vi har 5 kategorier, hvor du kan krydse én eller flere af i spørgeskemaet, så vi er sikre på vi rammer dine interesser, når vi skræddersyer getawayet. Du kan læse mere om, hvad kategorierne kan indeholde og finde inspiration til action,wellness, natur, kultur eller gastronomi.

Inden du bestiller ét getaway hos os til din kæreste og dig.

Så bliver I spurgt til jeres interesser i vores spørgeskema. I udfylder om I er til action, wellness, natur, kultur eller gastronomi.

Action:   

Dette er en svær kategori for hvad er action, i vores optik er det noget med fart på og vi læser altid kommentarerne for at finde ud af hvad den enkelte kunde vil, ud fra spørgeskemaet.

Eksempler på tidligere action kategorier er rapelling på Bovbjerg Fyr. Bovbjerg Fyr havde en billig mulighed for at kunne repelle ned af deres Fyr, det prøvede vi også selv. Det er en oplevelse med højde og du skal turde tage skridtet ud over kanten. Dette er et godt eksempel på en aktivitet hos os, fordi det er en unik oplevelse, der ikke koster meget og så er denne aktivitet båret af ildsjæle. Det vil sige ud over man får et helt særligt sus i maven, når man går ud over kanten på fyret. Så får man en særlig oplevelse, fordi man møder en ildsjæl som hjælper med udstyr og gode råde.

 

Inspirerer, der er masser af action oplevelser i Danmark, det der nogle gange kan være problemet er at action oplevelser kan være dyre. Så, det kræver at man har et vågent øje, hvis man skal finde fine action oplevelser en pris som ikke ruinerer. Ring: 52166123, hvis du vil have et godt tip.

     

Wellness:

Hvad er wellness og afslapning. I vores optik kan det være spa og sauna. Der er mange spa og wellness steder i Danmark, hvor du kan få boblebad, sauna, koldbade, swimmingpool inde-og ude. I Jylland er der for eksempel et sted, hvor du kan sidde ude i et dejligt stort kar med dejligt varmt vand. Så du kan sidde med din kæreste i armene og se op i trætoppene og den blå himmel. Efterfølgende er der flere udendørs sauna, både med vildmarksfeeling og andet dejligt lir. Det skal opleves.

Massage er en del af wellnesskategori, de massører som vi har aftaler med, er ildsjæle og har personlighed, og så har de magiske hænder. Så det er ikke en ordinær oplevelse, du får noget både fysisk, løsenet op og samtidig får du psykisk noget med, hvis du ønsker det.

Natur:

Natur er i vores optik, mange ting, det er ikke nødvendigvis skov eller andet, helt specifikt, det er natur i bred forstand. Men, vi skriver altid en guide til, hvordan vi synes, I kan opleve naturen bedst muligt. Uanset om naturen er i parker, ved stranden eller indenfor som i Væksthuse, hvor du kan se eksotisk natur.

Danmark kan utroligt meget på naturfronten, der er rigtig meget at se, både i Jylland, helt fra Skagen og ned til Sønderjylland, hvor der er fantastiske gå ruter. Samtidig er der masser af billige guidede ture i hele Danmark, som er meget billige, du kan se både en prisbelønnet rute ved Hobro eller cykelture på Fyn, hvor du kan se forskelligt landskab og få gode historier af en guide. Og sidst men ikke mindst på Sjælland er der masser af fine ruter med bakket landskab og masser af unik natur.

Kultur:

Kultur behøver ikke være højpandet eller kedeligt, samtidig behøver det ikke koste en bondegård, det kan også være gratis. For eksempel kan man komme ud og se hvordan man puster glas af glashåndværkere, som er gratis. Det er kulturarv i Danmark, som er et smukt og et håndværk man kun kan have respekt for fordi det er så svært, varmt og skrøbeligt. Samtidig er der masser af finurlige andre kunstnere i Danmark især på de danske ø´er og sjove museer i Danmark , samt masser af fede musikfestivaler: https://brandts.dk/udstilling/et-hjem-i-verden/

Gastronomi, mad i alle former og farver:

Mad i Danmark er vildt, der er så meget. Det behøver ikke være dyrt og der er masser af variation. Hvis vi tager udgangspunkt i Ebeltoft, som er en lille by, er der en perle ved havnen. Her kan du få fisk, både for dem som er vilde med fisk og dem som skal have fisk, der ikke er for fisket. Det er billigt at komme til frokost og det er billigere.

Samtidig i Ebeltoft så er der samtidig en fantastisk vegetar restaurant og personlige steder, hvor du bliver taget godt imod, både for dem som elsker mad med retter som burger og andre genkendelige retter, hvor der er personlige bordkort og betjening. Oveni er der et sted, hvor du kan købe en grillpakke og øl, her kan du grille selv og mærke den hyggelige stemning med andre der griller. Er det gastronomi? Det er et definitionsspørgsmål. Derfor er det godt, vi har et spørgeskema, hvor du kan skrive præcist, hvad I ønsker af mad, hvis I ønsker gastronomi, hvis vi er usikre på præcist hvad som er bedst for jer, efter at have læst jeres spørgeskema svar som ringer eller skriver til jer for at være sikre på vi rammer jeres ønsker og behov.

 

Gratis versus betalt:

For-og imod vores koncept

Du skal have penge op af lommen med vores koncept. Det koster penge, men du får en frihed og tid til gengæld.

Det handler om, hvor du synes, du kan du bruge dine kræfter bedst og hvad har du det bedst med. Har du det bedst med at bruge tid på at planlægge weekendophold, så skal du ikke bruges vores koncept. Hvis du vil bruge tiden på noget andet end planlægning, så er vores koncept for dig.

Hvis du ikke vil have penge op af lommen, har vi et vi blogindlæg med tips til gratis aktiviteter i Aalborg, Aarhus og Ebeltoft: https://tummerum.dk/rejseblog-oplevelser-aktiviteter-i-danmark/

 

Hvad kræver det af dig, hvad skal du gøre, hvis du vil benytte vores koncept:

Du skal gå ind på hjemmesiden: tummerum.dk og trykke på: ”Bestil nu”: https://tummerum.dk

Her skal du udfylde, hvor lang tid I vil afsted og herefter spørgeskemaet.

Så er det bare at slappe af, og glæde sig til getawayet, vi glæder os til at måtte planlægge jeres getaway.

 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til ring til os med spørgsmål eller kommentarer. Jeg sidder klar til en snak.

Læs om andre som har været afsted: https://tummerum.dk/kundehistorier/

Eller bestil direkte her: https://tummerum.dk/vare/par-tur/

Kommentér på dette indlæg